Vi kliver på Klimattåget, gör du?

Vi har valt att kliva på HSB:s klimattåg genom att vara deras samarbetspartner. HSB använder sig av vårt system Min El för individuell mätning och debitering i bland annat bostadsrättsföreningen Rågens 673 lägenheter och motorvärmareuttag.

HSB:s Klimattåg rullar genom hela Sverige och alla är välkomna att kliva på. Måndagen den 27 september är det dags för tåget att stanna på centralstationen i Sundsvall.

Ombord finns experter som håller föreläsningar inom området miljö och energi samt ger dig råd för hur du kan minska din klimatpåverkan. Klimattåget finns på plats hela dagen och för den som inte vill ta sig till tågstationen kan du träffa oss och andra samarbetspartners och representanter på torget i Sundsvall.

Vi finns på plats på torget redo att svara på dina frågor, så ta chansen att lär dig mer om hur du blir mer klimatsmart. Hur du kan spara energi i ditt eget hem och hur man i en bostadsrättsförening kan minska energiförbrukningen och få koll på sina kostnader!

Vill du gå ombord på klimattåget, läs mer om tider för seminarier och anmäl dig här:

http://www.hsbklimattaget.se/om-taget/staderna/sundsvall

« Back

 

  ©Our Energy AB 2010-2014 info@collectric.se